Hae
Äijä-äiti

Äijä-äiti blogi on jo 3-vuotias!

Mistä kaikki alkoi?

Kolme vuotta sitten perustin blogin. Olin juuri tullut toistamiseen äidiksi, mutta hyvin erilaisissa olosuhteissa kuin ensimmäisellä kerralla. Korona oli hiljentänyt maailman. Muiden tapaaminen oli rajoitettua, ei ollut tapahtumia, ja juuri missään ei voinut käydä. Vauva itki pahaa koliikkia ja rangankiertymiä. Tarvitsin jotain omaa vauvan kanssa vietettyjen kotipäivien rinnalle.

Niinpä aloin kirjoittaa – mitä toki olin tehnyt vimmatusti aiemminkin, aina siitä lähtien kun opin kirjoittamaan. Syntyi Äijä-äiti -blogi, jonka nimestä on kiittäminen esikoistamme. Hän kun ei halunnut kutsua minua äidiksi, vaan äijäksi.

Blogista instagramiin

Vain kuukauden ikäisenä blogini poimittiin mukaan blogiyhteisöön. Ensin yhteen ja sitten toiseen, ja niin lopulta löysin tieni tänne Vaikuttajamedialle. Yhteisöjen velvoittamana Äijä-äiti päätyi myös Instagramin puolelle, mikä minua alkuun vähän hirvitti.

En ollut koskaan käyttänyt sosiaalista mediaa kovin aktiivisesti, eikä säännöllinen päivitysten pohtiminen tuntunut alkuun lainkaan omalta jutulta. Lopulta kuitenkin päätin tehdä Instagramia omalla tavallani ja tyylilläni – ja se mitä tänä päivänä teen on tuon päätöksen seurausta. Äijä-äidin videoilla on oma vakiintunut seuraajakuntansa blogin rinnalla.

Kolme vuotta äijä-äitiä

Kolmen vuoden työn tuloksena Äijä-äiti -blogi on Suomen 20 luetuimman perheblogin joukossa. Olen saanut kirjoittaa niin paljon kuin suinkin ehdin ja löytänyt luovan kanavan musiikin ja teatterin tekemiselle. Instagramista tutut videot ovat laajentuneet myös TikTokin puolelle, jossa Äijä-äidillä on oma vannoutunut, pitkälti nuorisosta koostuva seuraajakunta. Ihan hassua.

Kiitos teille, ihanat seuraajat! Ilman teitä ei olisi Äijä-äitiäkään!

Lue myös:

Psssst. Äijä-äidin löydät myös Instagramista ja Facebookista – ja nyt myös TikTokista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *